Elektronikai Vezérlések, áramkörök készítése és javítása

Többfázsú motorvezérlés, 433MHZ 24 csatornás rádiós adatgyűjtő, PLC vezérelt védelmi rendszerek, adatgyűjtő rendszerek, szénszint távadókNyomtatott áramkörök és mikrovezérlők

PLC -k elterjedésével együtt egyre nagyobb hangsúlyt kapnak az egyéb áramköri vezérlők is, hiszen mindenhez a PLC sem elég és ráadásul az utóbbi egy költséges beruházás.

Ezt megtámogatva cégünk vállal kis szériában nyomtatott áramkörtervezést / beültetést vagy teljes fejlesztést. 8, 16 és 32. bites PIC mikrovezérlőkkel dolgozunk, melyel ipari célnak is megfelelő, igényes teljes automatikát lehet készíteni, legyen az egy nagyobb kapcsolószekrény vagy csak egy egyszerű vezérlő doboz.

Elkerülhetetlen az informatika és a rádiós távkommunikáció, rendszereink alkalmasak TCP/IP alapon hálózatként kommunikálni és az úgynevezett 433MHZ -es rövidhullámon, így jelentős munkát takaríthat meg a kábelezés / kiépítés során.

A rádiós megoldásaink 15 éves fejlesztés után is nagy teret fedett le, hiszen egyes üzemcsarnokokban gyakorlatilag "guruló" szekrényeket is alkalmazhattak így dinamikus helyigényeket létrehozva.

Professzionális és a piacon egyedülálló adatgyűjtővel rendelkezünk, mely képes bármely adat gyűjtésére, lebegőpontos értékeken át a "unix timestamp" -ig, az adatgyűjtő rendszer ráadásul 433MHZ vezetéknélküli rádiós infrastruktúra alapján működik így a vezetékezéssel sem kell bajlódni, a hozzátartozó szoftver melyet szintén cégünk fejlesztett kimondottan ehhez a rendszerhez készült, külön kiemelhető, hogy folytonos üzemre tervezve szerver/kliens alapú (tehát hálózaton keresztül és akár interneten keresztül is elérhető), többszintű privilégium lehetőségével a piacon egyedülálló "StandAlone" alkalmazás, Linux, FreeBSD és Windows rendszerekre egyaránt.

A piacon egyedülálló fejlesztéseink

  • 24 csatornás rádiós adatgyűjtő (maximum 255 modullal tehát: 24*255 csatorna)
  • Széntszint távadó az összes mai napig forgalomba helyezett hőelem támogatásával

Hívjon minket telefonon vagy kérjen ajánlatot!

Mit gondolnak rólunk mások?

  • Bármikor rendelkezésre állunk, hogy referenciánkról ne csak beszéljünk, hanem meg is mutassuk élesben!

    Heatronik Kft.

Szolgáltatásaink Rövid Ismertetése

Cégünk több Magyarországon is jelenlévő autóipari területén lévő hőkezelő üzem beszálítója "A" minősítésben.

Kapcsolószekrények tervezését és kivitelezését vállaljuk, több-fáziusú motor vezérlés, tirisztoros vezérlés, érintőképenyő, távadók, rádiós vezeték-nélküli rendszerek megvalósítása.

Szénszint szabályozás, pirolízis regisztrálása.

Megbízható PLC szabályozás, PLC programozása, felügyelete.
8 / 16 bites PIC Mikrovezérlő progamozása, hardveres előkészítése, nyáktervezés és kész termék előllítása / forrasztás.
Egyedi és testreszabható érintőképernyők ipari felhasználásra, felügyeleti rendszerek, biztonsági rendszerek (sziréna, duda, fényoszlop) teljes kivitelezése és beszerelése.
Komplett rádiós adatgyűjtőrendszerek kiépítése, analog vagy MODBUS-RTU protkollok bármelyikére.

Teljes IT infrastruktúra felmérés, tervezés kivitelezés.

Világon egyedülálló és komplex saját fejlesztésű távfelügyeleti rendszerünk segítségével a problémák melyek leállással végződnek meg tudjuk előzni az esetek 95% -ban.

Szerverüzemeltetés, elhelyezés adminsztratív munkákban való eljárás

Adatmentés akár 10 percenként lassúlás nélkül, kompromisszumok nélkül gyakorlatilag bárhová, (minimum 30Mbps internet esetén).

Levelezés védelem, IT Biztonság, Saját fejlesztésű SPAM szűrőnk 99% -át megszűri a kéretlen leveleknek