Ipari Informatikai, Szoftverfejlesztés C/C++ webalapú modern felülettel, automatizálás

IT Biztonság és Üzemeltetés, távfelügyelet, IT Audit és szakvélemény, rendszergazdai szolgáltatások, szoftver fejlesztésInformatikai megoldásaink

Cégünk mint ICT már több mint 10. éve foglalkozik komplex informatikai megoldásokkal, nagyvállalati elvárásoknak és környezetben, idén nyitunk a kis-közép vállalkozások felé is.

5 Programnyelven programozunk (C, C++, PHP, ...) Linux, FreeBSD, Windows alatt, saját rendszerekkel dolgozunk amely maximálisan az ügyfeleink igényeire vannak szabva.

Foglalkozunk adatbázis optimalizációval és nagy terheltségű weboldalak optimalizációjával.

Amit cégünk informatikai területen nyújtani tud az nem feltétlenül a megszokott a magyar piacon, tekintve, hogy eddig ipari elvárásoknak megfelelő High Availability rendszerekben dolgoztunk mely mint fogalom csak mostanában kezd megjelenni Magyarországon és a köztudatban.

Ha röviden foglalnánk össze, akkor ez azt jelenti, hogy cégünk általány díj ellenében arra törekszik, hogy a lehető legkevesebbszer találkozzunk a megrendelővel, természetesen mint hibaelhárítás jellegében, hiszen közös érdekünk lenne az, hogy ha minden az elvárásoknak megfelelően működik akkor a jelenlétünk nem válik indokoltá, ezt díjazás tekintetében is érvényesítjük, hiszen egy megfizethető általánydíjon felül további költség nem merül fel és biztosítjuk annak a lehetőségét, hogy a megfelelő eszközöket a megrendelő vásárolja meg.

Cégünk önnállóan is ellátja a megrendelő IT Infrastruktúra fejlesztését, üzemeltetését és igényét, azonban cégünk co-operatív vagy alkalmi munkákat is végez akár az Ön meglévő rendszergazdáját támogatva.

Cégünk: informatikai rendszer felmérése és szakmai vélemény írásával, innovatív és 100% -osan megbízható biztonsági mentések automatizált készítésével. Utóbbi helyileg (pillanatkép formájában) és geolokálisan redundáns (szerverre történő) replikálással történik, akár 10 percenként így biztos lehet abban, hogy nincs olyan esemény vagy katasztrófa ami veszélyeztetné az adatok biztonságát. Zsaroló vírus fertőzöttség esetén is legrosszabb esetben is csak az aznapi változások vesznek el, de a gyakorlat azt mutatja, hogy a fertőzöttség napján létrehozott dokumentumokat és egyéb anyagokat 95% -ban visszatudjuk állítani 3 órán belül amennyiben az általunk kiépített infrastruktúra működik.

Főbb témaköreink

 • IT Biztonság és Üzemeltetés
 • Saját a világon egyedülálló távfelügyeleti rendszer
 • IT Audit és szakvélemény
 • Rendszergazdai szolgáltatások
 • IT döntéstámogatás / adminisztratív munka
 • IT Infrastruktúra tervezés és kivitelezés
 • Szoftver fejlesztés (modern HTML alapú) C/C++ vagy PHP
 • Termelésirányítási rendszer tervezése / kivitelezése
 • Vállalatirányítási rendszer tervezése / kivitelezése
 • Virtualizációs technológia
 • Nagyterheltségű weboldalak üzemeltetése
 • Linux, FreeBSD szerverek / rendszerek
 • 99% -os Spam szűrés (saját fejlesztés, egyedülálló)

Mivel az informatika sokrétű és ráadásul mi A-Z -ig lefedjük házonbelül, így nem kérjük, hogy igazodjon el 200 oldalnyi leírásból, inkább keressen bátran közvetlenül!

Ha esetleg mi nem tudunk Önnek megfelelő szolgáltatást nyújtani, válogathat rengeteg partnereink közül melyet Önnek díjmentesen IT tanácsadás keretén belül ajánlunk, bármi elkötelezettség nélkül, azonnal telefonon 30év tapasztalat alapján.

Biztos lehet benne, hogy közelebb visszük a megvalósításhoz.

+3620-573-4337

Hívjon minket telefonon vagy kérjen ajánlatot!

Mit gondolnak rólunk mások?

 • Bármikor rendelkezésre állunk, hogy referenciánkról ne csak beszéljünk, hanem meg is mutassuk élesben!

  Heatronik Kft.

Szolgáltatásaink Rövid Ismertetése

Cégünk több Magyarországon is jelenlévő autóipari területén lévő hőkezelő üzem beszálítója "A" minősítésben.

Kapcsolószekrények tervezését és kivitelezését vállaljuk, több-fáziusú motor vezérlés, tirisztoros vezérlés, érintőképenyő, távadók, rádiós vezeték-nélküli rendszerek megvalósítása.

Szénszint szabályozás, pirolízis regisztrálása.

Megbízható PLC szabályozás, PLC programozása, felügyelete.
8 / 16 bites PIC Mikrovezérlő progamozása, hardveres előkészítése, nyáktervezés és kész termék előllítása / forrasztás.
Egyedi és testreszabható érintőképernyők ipari felhasználásra, felügyeleti rendszerek, biztonsági rendszerek (sziréna, duda, fényoszlop) teljes kivitelezése és beszerelése.
Komplett rádiós adatgyűjtőrendszerek kiépítése, analog vagy MODBUS-RTU protkollok bármelyikére.

Teljes IT infrastruktúra felmérés, tervezés kivitelezés.

Világon egyedülálló és komplex saját fejlesztésű távfelügyeleti rendszerünk segítségével a problémák melyek leállással végződnek meg tudjuk előzni az esetek 95% -ban.

Szerverüzemeltetés, elhelyezés adminsztratív munkákban való eljárás

Adatmentés akár 10 percenként lassúlás nélkül, kompromisszumok nélkül gyakorlatilag bárhová, (minimum 30Mbps internet esetén).

Levelezés védelem, IT Biztonság, Saját fejlesztésű SPAM szűrőnk 99% -át megszűri a kéretlen leveleknek